Skip to main content

Most minden szolgáltatáshoz ingyenes ózonos klímatisztítás, ajándék pollenszűrővel!

Elektromos és hibrid autók javítása

Elektromos és hibrid autók szervizelése: hajtáslánc és egyéb berendezések szakszerű javítása.

Elektromos és hibrid autók szervize

Szervizünkben meg tudjuk oldani a hibrid és a teljesen elektromos autók szervizelését, beleértve az elektromos hajtáslánccal kapcsolatos teendőket és a „hagyományos” feladatokat is (mint a karosszériamunkák, fényezés, stb).

Gépparkunkat, műszereinket és szerszámainkat folyamatosan bővítjük, hogy megfeleljünk az új, zöld rendszámos kor kihívásainak. A cégvezetés számára elsődleges a műhely korszerűsége: a felszereléseket nem béreljük, hanem megvásároljuk.

Elektromos és hibrid javítás

Az elektromos és hibrid autók elektromos hajtását és vezérlését is vállaljuk javításra. Bármely típus diagnosztikáját el tudjuk végezni, a szükséges darabokat cseréljük. Nissan, Toyota, Renault, TESLA, Ford, stb.

Hagyományos javítás

Az elektromos autók „hagyományos” alkatrészeit éppúgy szervizelni kell, mint korábban. Ide értendő a fék, futómű és kormányberendezés, karosszéria. Komolyabb karosszéria-javításhoz a hajtáslánc és/vagy a futómű megbontása is szükséges lehet. Erre az esetre is felkészültünk az elektromos autóknál. Szakembereink készen állnak az elektromos hajtás alkatrészeinek ki-, és beszerelésére.

Szervizkönyv

Cégünk a legtöbb hazai importőrrel kapcsolatban áll.

Jogosultak vagyunk a szervizkönyv vezetésére, így nem sérül a garancia, ha velünk javíttatja sérült, hibás autóját (az elektromos és hibrid autókat is). Gyártótól függ, hogy szervizünk hogyan adminisztrálhatja a javításokat. Ahol ezt a márkakereskedésben vásárolt alkatrészhez kötik, ott így járunk el.

BMW elektronikus szervizkönyv

Cégünk jogosult a BMW hivatalos rendszerében elektronikus (számítógépes) bejegyzéseket tenni, így az elektronikus (internetes) szervizkönyv éppúgy naprakész marad, mnt ha hivatalos BMW márkaképviseletnél javíttata volna autóját!

Képek

Időpont foglalás

szeptember 2024
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

Azonnali érdeklődés

Hidden

Hidden